De fleste af os har en holdning til det vi putter i munden, og hvis du læser med her på siden, er der en god chance for at du foretrækker økologisk mad, der generelt er meget sundere for både og for miljøet, da der ikke er brugt så mange tilsætningsstoffer eller kemikalier i fremstillingen af eksempelvis korn og grøntsager. Der er ikke helt så mange, der er lige så opmærksomme på dette, når det kommer til deres kæledyr, hvor økologisk foder langt fra er slået igennem på samme måde, som det er det i vores fødevarer. Det er dog vigtigt at have in mente, at din kat eller hund ikke har et valg, og at det derfor er dig der træffer det for den, og derfor skal du naturligvis træffe det rigtige valg og vælge økologisk foder til dem.

Du kan blandt andet vælge mærket Olivers, som forhandles hos Dyrelageret.dk. Foderet indeholder eksempelvis fisk der er certificeret vildfanget og ikke kommer fra store skadelige fiskefarme med opdræt, ligesom kødet kommer fra udvalgte økologiske gårde. Generelt er der præcis de samme regler og vilkår for økologisk dyrefoder, som der er i det vi putter i munden.

Så hvis du ikke kun selv vil spise med god samvittighed, men også gerne vil overføre denne gode samvittighed til dine dyr, bør du altid vælge økologisk. Og du skal naturligvis ikke kun gøre det for din egen skyld, men også for din kat eller hunds skyld.