Er du bekendt med The Organic Pharmacy? Hvis ikke, går du glip af nogle af verdens bedste økologiske skønhedsplejeprodukter. Historien om virksomheden bag, startede for over 27 år siden, hvor stifter Margo Marrone var på arbejde, på den lokale apoteker. Hun besluttede sig for at læse til farmaceut og et par år senere, var dette blevet en realitet. Hun blev hurtigt bidt af homøopati og fik derfor et fantastisk indblik i økologiens verden og dette var springbrættet ind i kosmetikkens verden.

The Organic Pharmacy producerer en lang række forskellige plejeprodukter og bruger kun de bedste økologiske ingredienser, virksomheden bag består af eksperter og går meget op i bæredygtighed og ansvarlig produktudvikling. The Organic Pharmacy har produceret mange ekstremt populære skønhedsplejeprodukter som blandt andet hitter stort i Los Angeles, hvor de kendte har fået øjnene op for det celebre og økologiske brand. De producerer både shampoo, babyprodukter og så har de også en specifik herreserie. Der findes pt. næsten 100 forskellige produkter fra The Organic Pharmacy, du kan finde dem alle og købe dem her.

The Organic Pharmacy udskiller sig markant fra deres konkurrenter, ved blandt andet at have en meget videnskabelig tilgang til udviklingen af deres produkter og formler. Du bør gøre dig selv den tjeneste, blandt andet at stifte bekendtskab med deres produkt: Carrot Butter Cleanser, som vi er helt vilde med her på redaktionen.