Sinatur tager ansvar

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi har alle sammen en forpligtelse til at vise ansvar over for den jord vi bor på. Som private personer kan vi gøre meget, hvilket kan være alt fra at spise økologisk til at sætte vores strømforbrug ned, ikke bruge mere vand end vi behøver, droppe giftige kemikalier og meget meget andet. Det er dog især virksomhederne der også har et ansvar for at gå forrest, da det typisk er dem, der bruger mest energi.

Flere og flere virksomheder vælger heldigvis også at værne om deres grønne profil. En af de virksomheder, der viser et godt eksempel er hotelkæden Sinatur. Kæden der består af 6 hoteller rundt om i landet, er nemlig den første kæde der har fået det økologiske spisemærke i bronze. Hoteller og andre større restaurantioner har typisk et kæmpe forbrug af råvarer til deres mad, netop derfor er det også vigtigt, at de statuerer et eksempel ved at have en grøn profil. Man ser også flere og flere virksomheder der aktivt gør et stykke arbejde for at mindske madspild, der også er et stort problem for miljøet.

Sinaturs økologiske spisemærke i bronze betyder lidt mere specifikt, at andelen af økologiske varer i hotellernes køkkener er på mellem 30 0g 60%, et tal som mange andre kæder kunne lære meget af. Sinatur har den også netop naturen som en af deres helt store fokusområder, og derfor er det også kun fair, at de værner om den, og det gør de altså blandt andet ved at have et højt indhold af økologiske varer i deres mad.

Derfor anbefaler vi også, at du besøger et af Sinaturs seks hoteller, du finder dem både i København, på Fyn og i Jylland. Du kan finde en oversigt over hotellerne her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *