Som vi flere gange har nævnt her på siden, så handler økologik ikke kun om økologi, det handler i mindst lige så høj grad også om at handle logisk og tænke på vores natur og miljø, når det kan lade sig gære. At være øko logisk handler eksempelvis om at tage cyklen i stedet for bilen, når det er muligt. Det er handler om at forurene mindst muligt, spare på strømmen og ikke hælde kemikalier i vores græsplæner, ja kort sagt om at handle forsvarligt.

Vi ser flere og flere eksempler på virksomheder, der gerne vil have en grøn profil, men vi ser ikke mange, der har så grøn en profil som Birger – aka – Den Cyklende Låsesmed, en låsesmed i København, der har forstået hvad det hele handler om, og ikke bruger en masse CO2 i sit arbejde. De fleste låsesmede kører i varevogne der kører 7-10 kilometer på en liter benzin, men sådan er Birger ikke.

Som navnet antyder det, så kommer Den Cyklende Låsesmed frem på sin cykel, og at han ikke tilføre CO2 udledning ved at holde timevis i kø i indre by dagen lang. Dette er et perfekt eksempel, på en mand der har fanget essens af hvad det handler om, når man er øko logisk.

Mange flere erhversdrivende af denne slags burde dette i det tilfælde, hvor det er muligt. Det ville gavne CO2 udledningen og det ville mindste antallet af biler en smule, plus at det hjælper på sundheden at være aktiv. Kæmpe økologiske thumbs up herfra.