Nu tænker du med garanti, at du ikke kan finde ud af, hvad det helt præcist er, der skulle kunne få dig til at lave mere økologisk ved en slow juicer. Faktum er dog, at du nærmest ikke vil kunne lade din slow juicer stå, når du først har fundet ud af, hvad den har af muligheder og hvad du vil kunne gøre med den. Du kan ganske enkelt lave de mest fantastisk glas (eller kander) juice, hvorfor du nærmest ender med at blive afhængig af det – det kan f.eks. hurtigt blive en vane for dig, at du skal starte dagen med at tage et glas juice, der er lavet med økologisk frugt og/eller grøntsager på din slow juicer. Der er mange, der har en sådan morgenvane og det er bestemt en sund vane at tilegne sig, hvorfor det ikke er noget, du skal frygte – overhovedet. Du bør derimod nærmest stræbe efter at skabe dig en vane med, at du skal have et glas friskpresset juice hver eneste morgen, for det er sundt for kroppen og det giver derfor også en meget bedre og mere økologisk start på dagen, hvilket giver dig et skud energi.

Brug kun økologisk frugt og grøntsager til din slow juicer
Hvis du gerne vil leve mere sundt og mere økologisk, så er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for udelukkende at benytte dig af diverse former for økologiske frugter og grøntsager, når du vil lave juice med din slow juicer. Det er heldigvis ikke nogen vanskelig affære at finde frem til økologisk frugt og grøntsager, som du kan lave lækre juice med på din slow juicer. Det er ikke fordi det er usundt, at bruge ikke økologisk frugt og grøntsager til din slow juicer, men hvis du gerne vil leve mere økologisk, så siger det nærmest sig selv, at du skal gå på jagt efter noget økologisk frugt og nogle økologiske grøntsager, så du kan komme til at lave lækker juice til dig selv og måske endda også resten af familien hver eneste morgen, for der er bestemt intet, der er bedre for kroppen end at stå op til et glas koldt, friskpresset juice, hvad end det blot er appelsinjuice eller en blanding af alle mulige former for frugter og grøntsager.

Er der forskel på en juicepresser og en slow juicer
Hvis du bare ønsker at få en mere økologisk hverdag, så vil der ikke være den store forskel for dig – og så alligevel. Der er selvfølgelig forskel på, hvordan juicen bliver lavet i en ganske almindelig juicepresser og i en slow juicer. I en slow juicer bliver frugterne og grøntsagerne mast gennem en form for snegl, som kværner frugten fra hinanden, mens en juicepresser slynger saften ud af frugten. Derfor er det faktisk bedst at investere i en slow juicer, for du får mere næring ud af frugten og grøntsagerne med en sådan maskine sammenlignet med en almindelig juicepresser. Hvis du gerne vil have den bedste og sundeste juice, så er der ikke nogen tvivl om, at en slow juicer er bedst – og vejen til mere økologi.