Økologi bliver mere og mere udbredt for hvert år der går. For få år tilbage var økologi noget mange snakkede om, men som ikke mange gjorde noget videre ud af. Nu vinder økologi bare frem og frem, og det er ikke bare mælk, skønhedsprodukter, kød der mærker den stigende efterspørgsel.

Som vi tidligere har skrevet om, så vinder økologi også især frem i tøj, hvor ikke mindst meget børnetøj, er lavet af økologisk materiale, der ikke er fyldt med alle mulige tilsætningsstoffer.

Stofgiganten der sælger stof til hobbybrug og lignende, er også for alvor begyndt at have et meget stort udvalg af stof i forskellige mønstre, der er certificeret økologisk.

Alle der selv syer tøj til deres børn, til familiemedlemmer eller noget andet, har også mulighed for at købe økologisk stof, og blandt dem der forhandler det finder man altså Stofgiganten, der har mere end 300 mønstre på lager – gå på opdagelse her.

Vi lovpriser naturligvis alle tiltag, der er med til at fremme økologien og sender derfor masser af gode tanker deres vej.