italienske_køkken

Lav lækre økologiske Italienske forretter.

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes en masse lækre Italienske forretter man kan lave 100% økologisk. Nogle både veganske og andre med kød, det kan være alt efter hvilket selskab man skal have.  

Carpaccio med parmesan og rucolasalat 

Capaccio er lavet af rå oksemørbrad, som er skåret i tynde skiver. Serveres med ristede pinjekerner rucolasalat og parmesanost. Utrolig lækker og let forret at lave. 
til denne forret vil en lækker økologisk hvidvin på f.eks. Chardonnay være lækkert til. 

Bruschetta  

En anden og yderst populær Italiensk forret er bruschettaBruschetta laves af lækker italiensk brød, som skæres i skiver, de ristes og så puttes der frisk tomat skåret i tern, med hvidløg og olivien olie på. Du kan også lave alternative bruschettaer, med f.eks. svampe i stedet for tomat. 
Til denne forret ville en lækker frisk økologisk pinogrigio være lækkert til. 

Friske asparges med parmaskine 

Endnu en utrolig lækker og let Italiensk forret, som er et sikkert hit hos de fleste. Tag 2-3 friske stænger asparges og vikkel parmaskine rundt om. Server dem med lidt lækker frisk dressing. 
En fed halv sød Muscat vin er fantastisk til denne type forret.   

Italiensk tapas  

Noget rigtigt lækkert er tapas, det typisk en spansk ting, men du kan sagtens lave en tapas med italienske råvare. Lav nogle små brød og kiks. Hvor du kan tage noget parmaskinke, pølse, ost og en masse andre små italienske specialiteter til. Hertil kan der være lidt forskellige tapanade og dyppelse, såsom pesto og andre typer. 
Til tapas hører let og frisk hvidvin sig til. 
Vær opmærksom på at tapas tager lang tid at forberede. Altid længere tid end man regner med. Det kan hurtigt tage flere timer at snitte og skære og anrette.  

Vi håber at disse forslag kan være med til at hjælpe jer næste gang i skal lave forretter og måske lave et italiensk tema, da der findes rigtig mange lækre økologiske italienske produkter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *