Der bruges alt for mange kemikalier i hjemmet

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

En rent hjem er et sundt hjem. Støv og snavs er ikke godt for sundheden i vores huse. Det er de fleste godt klar over, og derfor er der naturligvis også rigtig mange, der sørger for at holde snavset væk. Desværre er der også mange, der bruger alt for skrappe midler i troen om at, jo stærkere det er, jo bedre virker det. For selvom det måske er hårdere mod bakterier og lignende, så er det også hårdere for miljøet, og for dem der rent faktisk bor i husene.

Hold huset rent – drop rengøringen

Hvis man sørger for at holde et rent hjem kontinuerligt, i stedet for et gøre grundigt rent et par gange om måneden, kan man uden problemer slippe for at bruge skrappe kemikalier. Disse bliver kun nødvendige, hvis man lader skidt og snavs sidde længe. Holder man generelt et rent hjem, er en klud med vand i langt de fleste tilfælde rigeligt.

Vælg din rengøringshjælp med omhu

Der er flere og flere, der vælger at hyre professionel rengøringshjælp. Vælger du eksempelvis happy helper eller lignende, er det dine egne rengøringsmidler der bliver brugt, og dermed dit er det dit ansvar. Hyrer du et rengøringsfirma til at klare det, er det dem der har rengøringsmidlerne med. Gå efter nogen (som disse) der tilbyder miljøvenlig rengøring.

Drop universalrens og lignende

Universalrens er som det lyder, noget der mere eller mindre kan fjerne alt. For at kunne det, er det nødt til at indeholde nogen ting, der ganske enkelt er unødvendigt i mange tilfælde. Det er derfor en god ide at bruge produkter der er lavet til specielle formål. Er det trægulvet der skal renses, så brug gulvrens og så fremdeles. Et andet godt råd er at droppe sprayrens, det kommer i sagens natur ud i luften og dermed kan du indånde det, og det er som regel skrappe sager, og derfor ikke sundt at få ind i kroppen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *