50-nemlig-natur-energi-til-oekologik-dk

Beskyt miljøet – vi skal faktisk bruge det

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er efterhånden en gammel remse, men den er bestemt ikke mindre relevant af den grund: ”Pas på Moder Jord”. Vi forurener som aldrig før. Industri, biler, landbruget og meget mere, er med til at ødelægge vores planet fuldstændig, til punktet hvor det ikke kan rettes op på.

Der er alt for mange penge i svineriet, så hvorfor skulle man tage sig af det? Det er næste generations problem. Den holdning går desværre lidt for ofte gennem hovedet, på de politikere og store firmaer der tjener stygt på at udnytte jordens ressourcer.

Men nå de nu ikke vil gøre en indsats, så må det jo være op til os andre at forsøge. Men hvad kan vi som små individer stille op? Jo, hvis vi løfter i samlet flok, kan vi faktisk gøre ret meget på længere sigt.

 

Køb økologisk

Landbruget er en af de allerstørste syndere i verden i dag. Det lyder måske sært, men køerne er de helt store syndere. Alene i Danmark, stammer 19% af vore CO2 fra landbruget. Problemet er at udledt metan og lattergas fra landbruger, påvirker klimaet henholdsvis 21 og 310 gange mere end kuldioxid.

Vi kan afhjælpe dette ved at spise mere økologisk. Landbruget skal tjene penge, og derfor eksporterer de enorme mængder billigt kød. Det kræver mange dyr og det forurener. Der skal skæres ned på kødproduktionen. Voldsomt endda. Vi skal omstille os og dyrke det økologiske, og desuden skære ned på vores forbrug af modificeret kød. Vi spiser simpelthen mere af det, end vi kan tillade os.

Det behøver dog ikke kun være de rige forundt at spise økologisk. Her kan du finde et stort udvalg af økologiske dagligvarer, uden at du behøver at ruinere dig selv.

 

Grøn energi

Fossile brændstoffer er noget skidt. Det forurener og ødelægger planeten, og tjener desuden ikke andre end de der sidder på pengene. Det er noget enhver ved, men alligevel slår vi stadig hinanden ihjel for de sølle olierester.

Vi lukker øjnene og bilder os ind, at der ikke findes alternativer. Det til trods for at videnskaben gang på gang, har påvist at sol, vand og vind energi kan gøre underværket. Desuden er selv kernekraft mindre forurenende, der er bare ingen, der har lyst til at få et atomkraftværk som nabo.

Men du kan gøre din del, ved at få din el fra en 100% naturvenlig kilde. Klik her og tilmeld dig allerede i dag. Det koster ikke mere end strøm fra almindelige kilder, men her er du sikret at al din el stammer fra vindmøller. Der er allerede 75.000 danskere der har tilmeldt sig, så skynd dig at følge torp. Det er vores jord det gælder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>